Οι Συνεργάτες μας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΝΑΚΗ

Η Διευθύντρια της σχολής KBT κυρία Βασιλική Κανάκη, κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις που την ξεχώρισαν στην επαγγελματική της πορεία και τη μετάδοση των γνώσεων της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα πιστοιημένων σπουδών,έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα σπουδαιότερα ονόματα ονυχοπλαστικής, μακιγιάζ και ποδολογίας.Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κέντρα κομμωτικής ως τεχνίτρια, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Τζάνειο με ειδίκευση στην ποδολογία, όπου και ξεχώρισε για τις ικανότητές της σε επαγγελματικό και επικοινωνιακό επίπεδο.
Επίσης έχει συμμετάσχει επιτυχώς σε συνέδρια και σεμινάρια εξειδίκευσης αλλά και ποικίλης ύλης.
Η παρουσία της σε σωματεία και η προσφορά της σε αυτά δηλώνουν και το μεράκι που την ξεχώρισε ως επαγγελματία μέχρι σήμερα.
Διατηρούσε και πριν την ίδρυση της σχολής KBT, επιχείρηση η ίδια έχοντας τις σπουδαιότερες εταιρείες στο πλευρό της.
Η δημιουργία του κέντρου διά βίου μάθησης Kanaki Beauty Training ήταν ένας στόχος που επιτεύχθηκε, προκειμένου να μεταδοθούν οι γνώσεις του επαγγέλματος από την πλευρά της εξειδίκευσης.

ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Kαμαράτος Αλέξανδρος διευθυντής παθολογικού -διαβητολογικου τμηματος

Τζανείου και υπευθυνοςΙατρείου διαβητικου ποδιου τζανείου.

Με την συμβουλευτική επιμέλεια

Δωρεάν παρουσιάσεις στον τομέα του διαβητολογικού ποδιού.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΕΣΤΗ

Από το 1996 ιδιοκτήτρια σεμιναριακού κέντρου και στη συνέχεια ινστιτούτου αισθητικής και άκρων. Συνεργασίες με ιδιωτικά κανάλια και συμμετοχές σε εκθέσεις.