Οι Συνεργάτες της Σχολής μας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΝΑΚΗ

Η Διευθύντρια της σχολής KBT κυρία Βασιλική Κανάκη, κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις που την ξεχώρισαν στην επαγγελματική της πορεία και τη μετάδοση των γνώσεων της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα πιστοιημένων σπουδών,έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα σπουδαιότερα ονόματα ονυχοπλαστικής, μακιγιάζ και ποδολογίας.Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κέντρα κομμωτικής ως τεχνίτρια, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Τζάνειο με ειδίκευση στην ποδολογία, όπου και ξεχώρισε για τις ικανότητές της σε επαγγελματικό και επικοινωνιακό επίπεδο.
Επίσης έχει συμμετάσχει επιτυχώς σε συνέδρια και σεμινάρια εξειδίκευσης αλλά και ποικίλης ύλης.
Η παρουσία της σε σωματεία και η προσφορά της σε αυτά δηλώνουν και το μεράκι που την ξεχώρισε ως επαγγελματία μέχρι σήμερα.
Διατηρούσε και πριν την ίδρυση της σχολής KBT, επιχείρηση η ίδια έχοντας τις σπουδαιότερες εταιρείες στο πλευρό της.
Η δημιουργία του κέντρου διά βίου μάθησης Kanaki Beauty Training ήταν ένας στόχος που επιτεύχθηκε, προκειμένου να μεταδοθούν οι γνώσεις του επαγγέλματος από την πλευρά της εξειδίκευσης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ο Βασίλης Πολίτης είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος, στο Τμήμα Καλλιτεχνίας. Είναι ομοσπονδιακός προπονητής-κριτής,της Εθνικής Ομάδας Κομμωτών, 1ος Παγκόσμιος Κριτής της OMC 2009 και VIP Κριτής για το 2018. Προπονητής της Ε Έχει πάρα πολλές διακρίσεις, βραβεία, συμμετοχές σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Έχει διατελέσει κριτής σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Παρουσιάζει τη δουλειά του σε σόου και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και διδάσκει σε νέους δημιουργούς.Ο Βασίλης Πολίτης είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος, στο Τμήμα Καλλιτεχνίας. Είναι ομοσπονδιακός προπονητής-κριτής,της Εθνικής Ομάδας Κομμωτών, 1ος Παγκόσμιος Κριτής της OMC 2009 και VIP Κριτής για το 2018. Προπονητής της ΕΈχει πάρα πολλές διακρίσεις, βραβεία, συμμετοχές σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Έχει διατελέσει κριτής σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Παρουσιάζει τη δουλειά του σε σόου και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και διδάσκει σε νέους δημιουργούς.

ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΣ

Ο Νίκος Εξαδάχτυλος ασχολείται με την κομμωτική τέχνη 32 χρόνια, φοίτησε στην Σχολή «ΚΑΜΜΕΡ» παράλληλα, από 13 χρονών εργαζόταν σε παραδοσιακό μπαρμπέρικο και στην ηλικία των 17 μόλις χρονών απέκτησε την δική του «καρέκλα» σε ανδρικό κομμωτήριο. Ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ανδρικό και παιδικό κούρεμα και όλα αυτά τα χρόνια από τα χέρια του έχουν περάσει χιλιάδες κουρέματα κλασσικά, μοντέρνα, extreme και βέβαια πολλές φορές ο ίδιος, με την έμπνευση του, γίνεται αφορμή για να δημιουργηθεί νέα μόδα και τάση στο ανδρικό και παιδικό κούρεμα. Στην διάρκεια της καριέρας του εχει αποκτήσει πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις σε διαγωνισμούς κομμωτικής αλλα και για τις δουλειές του . Κυπρου 52 Γλυφαδα, τηλ:2109681244 www.exadaktilos.comΟ Νίκος Εξαδάκτυλος ασχολείται με την κομμωτική τέχνη 32 χρόνια, φοίτησε στην Σχολή «ΚΑΜΜΕΡ» παράλληλα, από 13 χρονών εργαζόταν σε παραδοσιακό μπαρμπέρικο και στην ηλικία των 17 μόλις χρονών απέκτησε την δική του «καρέκλα» σε ανδρικό κομμωτήριο. Ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ανδρικό και παιδικό κούρεμα και όλα αυτά τα χρόνια από τα χέρια του έχουν περάσει χιλιάδες κουρέματα κλασσικά, μοντέρνα, extreme και βέβαια πολλές φορές ο ίδιος, με την έμπνευση του, γίνεται αφορμή για να δημιουργηθεί νέα μόδα και τάση στο ανδρικό και παιδικό κούρεμα. Στην διάρκεια της καριέρας του εχει αποκτήσει πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις σε διαγωνισμούς κομμωτικής αλλα και για τις δουλειές του .

ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Kαμαράτος Αλέξανδρος διευθυντής παθολογικού -διαβητολογικου τμηματος

Τζανείου και υπευθυνοςΙατρείου διαβητικου ποδιου τζανείου.

Με την συμβουλευτική επιμέλεια

Δωρεάν παρουσιάσεις στον τομέα του διαβητολογικού ποδιού.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΕΣΤΗ

Από το 1996 ιδιοκτήτρια σεμιναριακού κέντρου και στη συνέχεια ινστιτούτου αισθητικής και άκρων. Συνεργασίες με ιδιωτικά κανάλια και συμμετοχές σε εκθέσεις.