Detox

Το μηχάνημα Ion Detox Foot Spa είναι ένα αυτόνομο σύστημα αποτοξίνωσης με ιονικό νερό το οποίο καθαρίζει το σώμα σας από το εσωτερικό όπως και κανένα άλλο σύστημα αποτοξίνωσης.
. Είναι μια συσκευή παραγωγής ιόντων που χρησιμοποιεί συχνότητες, ηλεκτρόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, αλάτι και νερό για να δημιουργήσει ένα υγιές και θρεπτικό ιοντικό λουτρό. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, την ισορροπία και την ενίσχυση της βιοενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο στο σώμα σας.
ΣΗΜΕΡΑ, εκτιθέμεθα   στο μεγαλύτερο τοξικό φορτίο στην ιστορία του πλανήτη και ο συνεχής περιοδικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της υγείας. Το μηχάνημα detox foot Spa, σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, παρέχει έναν διεξοδικό και αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσει υψηλά επίπεδα ενέργειας και να προωθήσει τη μακροπρόθεσμη ευεξία. Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικίες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της μηχανής αποτοξίνωσης.
Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης, η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια κ.τ.λ, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει ο οργανισμός καθημερινά με τον σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει.
Η προσπάθεια του οργανισμού να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινώσεων μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητα του.
Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις .
Εξωτερικές ενδείξεις :
Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα , χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα , ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, όπως και σακούλες και μαύροι κύκλοι
Εσωτερικές ενδείξεις:
Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.
Αν έχετε λοιπόν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα τότε σημαίνει ότι το πρώτο πράγμα που απαιτείται να κάνετε είναι ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.
Το λουτρό ποδιών Detox Foot Spa βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό στο νερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της μεθόδου μέσα στην  λεκάνη όπου συσσωρεύονται τοξίνες και άλλες εναποθέσεις.
Η συσκευή καθαρισμού με Ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ηλεκτρονική συσκευή, μία κεφαλή (διάταξη ηλεκτροδίων από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό), περικάρπιο, καθώς επίσης και μία ζώνη μέσης από άνθρακα Μπαμπού. Κατά τη χρήση η συσκευή παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα αρνητικά ιόντα έλκουν και αναγκάζουν μέσω των πόρων των πελμάτων τις τοξίνες αυτές, που ονομάζουμε Ελεύθερες Ρίζες, να βγουν στο νερό της λεκάνης.
Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2.000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς επίσης και από τη συσσώρευση τοξινών. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι 6-8 επαναλήψεις της μεθόδου επιφέρουν ανακούφιση ενώ μετά από μία πλήρη σειρά, νοιώθουμε υγιείς και ακμαίοι.

Χρώμα νερού Περιοχή σώματος όπου αφαιρούνται οι τοξίνες και αίτια τοξίνωσης.

 • Μαύρο Συκώτι, Αλκοόλ, Άσθμα
 • Γκρι Βαρέα μέταλλα
 • Καφέ Συκώτι, Καπνός, Λιπαρά απόβλητα
 • Πράσινο Νεφρά, ουροδόχος κύστη, γυναικολογικά προβλήματα
 • Ανοιχτό πράσινο Ανοσοποιητικό Σύστημα
 • Πορτοκάλι Αρθρίτιδα, Ρευματισμοί
 • Λευκό με φυσαλίδες Λεμφικό Σύστημα, Δερματικές Αλλεργίες
 • Λευκό με σωματίδια Μετεωρισμός, Candida

Οφέλη από το αποτοξινωτικό ποδόλουτρο

 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Βοηθά στο χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις
 • Μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων λόγω αρθρίτιδας
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 • Αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα
 • Αφαιρεί το υλικό θρόμβου αίματος
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών
 • Βελτιώνει την γενική υγεία μέσω αλκαλοποίησης.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η κα Κανάκη Βασιλική είναι Ποδολόγος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Κερατσίνι. Για την κα Κανάκη η Υγεία των ποδιών σας είναι η καθημερινότητα της. Από την πρώτη συνέδρια θα απαλλαγείτε άμεσα από τον πόνο και την κάθε ενόχληση. Από την πρώτη συνάντηση θα ενημερωθείτε για τις ανάγκες και την φροντίδα που χρειάζονται τα πόδια σας. Λαμβάνετε πλήρη ιστορικό προκειμένου να συμπεριληφθεί στην εξέλιξη της θεραπείας σας. Προσφέρονται επίσης κατα τη συνεδρία Οδηγίες -χρήση – φροντίδα καθώς και σύσταση προϊόντων Υπάρχει συνεργασία με φυσιατρους, ορθοπεδικούς, δερματολόγους, φυσικοθεραπευτές, Ιατρικά διαγνωστικά κέντρα κ.α Το κάθε ραντεβού έχει τον χρόνο και την φροντίδα που πραγματικά έχει ανάγκη!!! Αναφέρονται ενδεικτικά Βλάβες, παθήσεις και παροχές: Παχυονυχία, Ονυχογρύπωση (Χοντρά νύχια), Είσφρυση, Ονυχοκρύπτωση (Νύχια που πίνουν το δέρμα), Ορθονυχία, Ονυχομυκητίαση, Ονυχόλυση, Υπερκερατώσεις, Σκληρύνσεις, Ανοίγματα, Μέσοδακτύλιοι -Πελματιαίοι -Ραχιαίοι Καλοι, Κατασκευή εξατομικευμένης προστατευτικής σιλικόνης, Πελματογράφημα, , Στατικό & δυναμικό (ψηφιακή μέτρηση), Κατασκευή ορθωτικών πατων, Συμβουλευτική και προϊόντα